Over Boon

Van huis uit thuis in huizen

Van huis uit
thuis in huizen

BOON MAKELAARS, gevestigd aan de Julianalaan 26 in het levendige centrum van Bilthoven, is sinds 1948 een gerenommeerd en professioneel makelaarskantoor dat reeds drie generaties lang vertrouwd is met alle facetten van onroerend goed in alle prijsklassen.

Zowel bij aankoop als verkoop kunt u verzekerd zijn van persoonlijke begeleiding van een deskundige, ervaren makelaar die oog heeft voor alle details en eigenschappen van een woning, de juiste waarde weet te schatten en tegen de beste prijs weet te verkopen c.q. aan te kopen.

BOON MAKELAARS is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM), vakgroep Wonen en vakgroep Business. Onze makelaars zijn gecertificeerd en ingeschreven bij het kwaliteitsregister Stichting VastgoedCert: een branche-breed platform dat zorg draagt voor de certificatie en registratie van makelaars in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.

Alle in opdracht zijnde objecten worden gepresenteerd op Funda, de grootste huizensite van Nederland c.q. op Funda in Business.

Wie zijn wij

M.A.H. van Breukelen RM

Be√ędigd en gecertificeerd NVM Makelaar Wonen/Bedrijfsmatig Vastgoed

030-2281347
michel@boonmakelaars.nl

G.F.C. Boon, ARMT

Assistent makelaar

030-2281347
bilthoven@boonmakelaars.nl