Verkoop

Uw huis verkopen via boon makelaars

Uw huis
verkopen

Van onze begeleiding en service bij de verkoop van uw woning mag u veel verwachten. Onze deskundige en enthousiaste inzet en ons uitgebreid netwerk maakt het zeer wel mogelijk dat uw woning binnen afzienbare tijd wordt verkocht tegen de voor u meest gunstige prijs en voorwaarden.

Wij brengen uw wensen in kaart en leggen onze dienstverlening en toegevoegde waarde uit. Aan de hand van dit gesprek en luisterend naar uw wensen, spreken wij de condities voor de verkoop af, geven u een reële indicatie van de te verwachten opbrengst en stellen vervolgens in overleg de vraagprijs vast. Voorts geven wij u een op maat advies over de te voeren verkoopstrategie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Van de woning wordt een uitgebreide en representatieve verkooppresentatie gemaakt met professionele foto’s, plattegronden, meetstaten en vermelding van specifieke kenmerken. Deze presentie kan gedownload worden van onze website www.boonmakelaars.nl en www.funda.nl waar U woning uitvoerig onder de aandacht wordt gebracht. Voorts wordt het te koop zijn van de woning geannonceerd in de etalage van ons kantoor dat is gevestigd in het drukke centrum van Bilthoven.

Heeft U na het lezen nog vragen dan beantwoorden wij deze graag. U bent van harte welkom op ons kantoor maar u kunt ook het contactformulier invullen. Na ontvangst nemen wij contact met u op!

Neem contact met ons op