Aankoop

Uw huis kopen via Boon Makelaars

Uw huis
kopen

Het aankopen van een eigen woning is over het algemeen de kostbaarste aanschaf in uw leven. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u voldoende zekerheid wilt hebben dat de woning ook voldoet aan uw eisen en wensen, u niet te veel betaalt en dat U achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het is dan onontbeerlijk dat u hierbij wordt begeleid door een deskundige partij met gedetailleerde kennis van de markt die u van gedegen advies kan voorzien.

Boon Makelaars helpt u graag op no cure no pay basis bij het zoeken en verkrijgen van een nieuwe woning. Wij kunnen u geheel vrijblijvend op de hoogte brengen van het actuele woningaanbod. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen, worden met u overlegd en zijn afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden.

U kunt bij ons gebruik maken van deeldiensten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld alleen de aankooponderhandelingen verzorgen, maar kunnen wij u vanzelfsprekend ook begeleiden tijdens het gehele aankooptraject: van zoekopdracht tot notariƫle overdracht.

Door middel van onze website kunt u vrijblijvend een zoekopdracht plaatsen waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken. Vanzelfsprekend kunt u ons ook een mail sturen met uw woonwensen of langs komen bij ons kantoor.

Neem contact met ons op