“Van huis uit thuis in huizen”

Boon Makelaars, gevestigd aan de Julianalaan 26 in het levendige centrum van Bilthoven, is sinds 1948 een gerenommeerd en professioneel makelaarskantoor en reeds drie generaties lang vertrouwd met alle facetten van onroerend goed in alle prijsklassen.

Zowel bij aankoop als bij verkoop kunt U verzekerd zijn van persoonlijke begeleiding van een deskundige, ervaren makelaar die oog heeft voor alle details en eigenschappen van een woning en als geen ander de juiste waarde hiervan weet te schatten en tegen de beste prijs te verkopen c.q. aan te kopen.

Boon Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM), sectie Wonen en sectie Bedrijfs Onroerend Goed. Onze makelaars zijn gecertificeerd en ingeschreven bij het kwaliteitsregister Stichting Vastgoedcert hetgeen onder meer inhoudt dat alle bij ons in opdracht tot verkoop zijnde woningen worden gepresenteerd op de meest bekeken huizensite van Nederland www.funda.nl.

Boon Makelaars is onder meer gespecialiseerd in het verrichten van taxaties voor het verkrijgen van een betrouwbaar waardeoordeel voor particulieren, de zakelijke markt en de overheid. De alsmaar groeiende kring van tevreden relaties bewijst dat onze grondige kennis van de markt en de klantgerichte benadering van onze zeer deskundige medewerkers zeer op prijs worden gesteld.