Slotlaan 233 Zeist

Verhuurd

Slotlaan 233 Zeist Nederland

Omschrijving

Algemeen:
Functionele winkelruimte gelegen in het midden van de belangrijkste winkelstraat van Zeist.

Ligging en bereikbaarheid:
Het centrum is met de auto, door toegangswegen vanuit alle richtingen, goed bereikbaar en heeft de beschikking over meerdere parkeergarages. Aan het einde van de Slotlaan bevindt zich een bus(overstap)station, waardoor het centrum ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Oppervlakte:
Het totale voor verhuur beschikbare vloeroppervlak is ca. 212 m² b.v.o., welke volledig op de begane grond is gelegen. (Conform NEN2580 meting).

Frontbreedte:
De winkel beschikt over een glazen pui van ca. 7,72 meter breed.

Parkeren:
Door de ligging in het centrum zijn er rondom de winkelunit uitgebreide (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig zowel in parkeergarages als in de omringende straten.

Bestemming:
“Centrum 1”. Hieronder vallen o.a. detailhandel, dienstverlening etc. (horeca is vanuit de VVE niet toegestaan).

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden
aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau:
Het object zal casco worden verhuurd met een oplevering in de huidige staat bij start huurovereenkomst. Op dit moment zijn er nog diverse voorzieningen van de laatste huurder aanwezig, zoals o.a. een pantry en toilet.

Zekerheidstelling:
Ter zekerheidstelling dient huurder een waarborgsom of bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden huurverplichtingen.

Aanvaarding:
In overleg.

B.T.W.:
Het uitgangspunt is een B.T.W.-belaste huurovereenkomst. Indien huurder niet of niet meer aan het “90 %” criterium voldoet zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dat geval wordt de overeengekomen kale huurprijs verhoogd met een nader door verhuurder te bepalen percentage zodanig dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Bovenstaande betreft geen aanbieding maar is slechts informatief bedoeld en heeft ten doel het uitnodigen tot het doen van een voorstel door derden. Een overeenkomst komt daarom slechts tot stand na schriftelijke goedkeuring en acceptatie van dit voorstel door de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken:
Hoofdfunctie: winkelruimte
Bruto verhuurbaar vloeroppervlak ca. 212 m²
Midden in het belangrijkste winkelgebied van Zeist gelegen
Frontbreedte ca. 7,72 meter
Diverse vestigingen van landelijke winkelketens rondom
Geschikt voor multifunctionele doeleinden

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zeist H 5013
Perceel
ZEI00-H-5013
Bekijk alle kenmerken