Uw huis kopen via Boon Makelaars

Het aankopen van een eigen woning is over het algemeen de kostbaarste aanschaf in uw leven. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u voldoende zekerheid wilt hebben dat de woning ook voldoet aan uw eisen en wensen, u niet te veel betaalt en dat U achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het is dan onontbeerlijk dat u hierbij wordt begeleid door een deskundige partij met gedetailleerde kennis van de markt die u van gedegen advies kan voorzien.

Boon Makelaars helpt u graag op no cure no pay basis bij het zoeken en verkrijgen van een nieuwe woning. Wij kunnen u geheel vrijblijvend op de hoogte brengen van het actuele woningaanbod. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen, worden met u overlegd en zijn afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden.

U kunt bij ons gebruik maken van deeldiensten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld alleen de aankooponderhandelingen verzorgen, maar kunnen wij u vanzelfsprekend ook begeleiden tijdens het gehele aankooptraject: van zoekopdracht tot notariële overdracht.

Door middel van onze website kunt u vrijblijvend een zoekopdracht plaatsen waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken. Vanzelfsprekend kunt u ons ook een mail sturen met uw woonwensen of langs komen bij ons kantoor.

Neem contact met ons op