Vorige | Volgende

Tolhuislaan 2 * BOSCH EN DUIN

Vraagprijs € 1.850.000 k.k.

Neem contact met ons op

030-2281347

bilthoven@boonmakelaars.nl

Omschrijving

Bosch en Duin kan zonder twijfel worden aangemerkt als één van de fraaiste buurtschappen van de gemeente Zeist. Het ligt als een beschermde enclave in het centrum van het land en tegelijk aan de rand van de Randstad. Uitgestrekte bossen omzomen het geheel. De stedenbouwkundige structuur en het karakter van Bosch en Duin laten zich het best omschrijven als een bebost gebied met verspreid staande...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, in bosrijke omgeving, vrij uitzicht

Omschrijving

Bosch en Duin kan zonder twijfel worden aangemerkt als één van de fraaiste buurtschappen van de gemeente Zeist. Het ligt als een beschermde enclave in het centrum van het land en tegelijk aan de rand van de Randstad. Uitgestrekte bossen omzomen het geheel. De stedenbouwkundige structuur en het karakter van Bosch en Duin laten zich het best omschrijven als een bebost gebied met verspreid staande villabebouwing op riante kavels aan wegen die vloeiend, bijna willekeurig door het gebied slingeren. Door zijn directe aansluitingen op provinciale en rijkswegen is het uitstekend bereikbaar vanuit het gehele land.

Op zeer korte afstand bevinden zich de centra van Zeist en Bilthoven terwijl het centrum van Utrecht slechts 8 km verwijderd is. Twee stations ( Bilthoven en Den Dolder ) leiden via Utrecht CS naar het westen c.q. het zuiden en via Amersfoort naar het noorden en het oosten. Via de A28, de A27 en de A1 is Bosch en Duin vanuit alle richtingen per auto goed bereikbaar. Binnen 15 minuten is men in Utrecht, Amersfoort of Hilversum en binnen 45 minuten in Amsterdam.

In deze fascinerende omgeving is aan de mooie Tolhuislaan te koop een

SCHITTEREND BOUWTERREIN

Dit fraai beboste en weelderig beplante terrein van van maarliefst 6.559 m2, met een frontbreedte van ca. 60 meter leent zich door de royale afmetingen uitstekend voor het bouwen van een villa naar eigen inzicht, wensen en verlangens.
Het is een once in a lifetime opportunity om met de perfecte aanwezige bestanddelen als onder meer de unieke ligging en de royale afmetingen van het terrein een droomhuis te verwezenlijken.
Op het terrein bevindt zich een gedateerde en verwaarloosde in aanbouw zijnde villa met een inhoud van 3500 m3 en een woonoppervlakte van ca. 800 m2.
Desgewenst kan deze villa worden afgebouwd waarmee een forse investering gemoeid is of deze villa wordt afgebroken en afgevoerd om plaats te maken voor een nieuw bouwplan naar eigen inzicht, wensen en verlangens.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
6559 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeist
Sectie
K
Perceel
3972
Oppervlakte
3420 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Zeist
Sectie
K
Perceel
3973
Oppervlakte
3139 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, in bosrijke omgeving, vrij uitzicht

Foto's

Kaart Tolhuislaan 2 * BOSCH EN DUIN

naar Tolhuislaan 2 * BOSCH EN DUIN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand