Vorige | Volgende
Verhuurd

1e Hogeweg 2 A ZEIST

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

030-2281347

bilthoven@boonmakelaars.nl

Omschrijving

MOOIE WINKELRUIMTE TE HUUR Zeist heeft als winkelstad een aardige reputatie opgebouwd. Al van oudsher is het de stad van exclusieve speciaalzaken op velerlei gebied en heeft het een enorme aantrekkingskracht op de regio. De 1e Hogeweg is één van de bekendste en elegantste winkelstraten van Zeist met boetiekjes, trendy cafés, prima restaurants, gezellige terrasjes, een 24uur parkeergarage en last...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
165 m²

Omschrijving

MOOIE WINKELRUIMTE TE HUUR

Zeist heeft als winkelstad een aardige reputatie opgebouwd. Al van oudsher is het de stad van exclusieve speciaalzaken op velerlei gebied en heeft het een enorme aantrekkingskracht op de regio. De 1e Hogeweg is één van de bekendste en elegantste winkelstraten van Zeist met boetiekjes, trendy cafés, prima restaurants, gezellige terrasjes, een 24uur parkeergarage en last but not least een V&D in een nieuw jasje.

In deze aantrekkelijke setting en op uitstekende winkelstand is aan de 1e Hogeweg 2A te huur een mooie winkelruimte met receptie/toonbank, kitchenette, toilet en smaakvol afgewerkt en gestoffeerd, met een nuttig vloeroppervlakte van ca. 165 m2 verdeeld over meerdere mooie vertrekken die uitkomen op een binnentuin en die met een eenvoudige bouwkundige ingreep zijn samen te voegen tot één riante winkelruimte.

Voor de huurprijs hoeft U het niet te laten: die is namelijk als uitzonderlijk laag aan te merken, nl. € 100,- per nuttige m2 per jaar exclusief btw, d.w.z. amper € 1400,- per maand.

Huurperiode in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 51 p/m
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte,

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
165 m²
In units vanaf
165 m²

Foto's

Kaart 1e Hogeweg 2 A ZEIST

naar 1e Hogeweg 2 A ZEIST
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand